Afl. 19: Frank Schalken van VraagApp: “hoe meer je zelf kan doen, hoe gelukkiger je je voelt”

Fijn dat je weer luistert!

In deze aflevering spreken we over de laatste nieuwtjes op health en tech gebied en hebben we weer een mooi interview klaarstaan met Frank Schalken. Frank is e-health ontwikkelaar sinds 2000. Hij is overtuigd dat digitale transformatie ervoor gaat zorgen dat de businessmodellen binnen zorg en welzijn weer toekomstbestendig worden. Hij wordt gedreven door verwondering over waarom dingen gaan zoals ze gaan. Tijdens het interview bespreekt Jethro met Frank onder andere de VraagApp, een app die is ontwikkeld voor mensen met een licht verstandelijke beperking en voor vrijwilligers die op afstand willen helpen.

Dus weer luisteren!

Shownotes:

 

Vind je deze podcasts interessant? laat dan een review achter op iTunes!

Veel luisterplezier!

One thought on “Afl. 19: Frank Schalken van VraagApp: “hoe meer je zelf kan doen, hoe gelukkiger je je voelt”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *