Podcast Afl 12: Karen van Ruiten “Met kleine stapjes uit je comfort zone”

 

Hallo luisteraars, super dat je alweer luistert!

 

Vandaag hebben we de eer om met Karen van Ruiten te spreken over zorginnovatie!

Karen is projectleider innovatie bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en sport en beweegt zich al meerdere jaren tussen tientallen innovatie projecten/ startups en samenwerkingsverbanden. Hierdoor heeft ze veel kennis opgedaan over zorginnovatie, en hoe we ervoor staan in Nederland als het gaat om innovatie. Tijdens deze podcast vertelt ze over het net opgezette Health Innovation School, de Ehealthweek 2018 en hoe je als zorgvernieuwer het best vol kan houden! Ook vertelt ze hoe ze omgaat met haar diabetes type 1 en waarom zij het niet heeft over zorg krijgen maar zelfmanagement!

Zie hieronder de Shownotes voor alle projecten, startups en die we bespreken!

 


Veel plezier maar weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *