Podcast Afl:10 Interview met Lucien Engelen

 

 

Hallo,

Welkom bij de innovisie podcast, wij zijn Jethro Hardeman en Gerwin Vis. Tof dat je luistert! Deze podcast over innovatie in de gezondheidszorg zal regelmatig worden opgenomen. hierbij plaatsen wij alles wat wij bespreken en de links onder de podcast in de shownotes zodat jullie dit gemakkelijk na kunnen zoeken!

Vandaag hebben we het geluk om Lucien van Engelen te interviewen! Lucien is directeur van de Reshape center in Nijmegen  wat bekend staat als het Innovation Healthcare center van Nederland. Ook is Lucien adviseur aan de Executive board van het Radboud UMC en Supervisory board van GGZe. Lucien reist de wereld door organisaties aan elkaar te verbinden en patiënt included innoveren onder de aandacht te brengen.

In deze bijzondere aflevering krijgen we antwoord op  deze vragen en nog veel meer!

  • Bestaat de zorgverlener nog in de toekomst?
  • Hoe zie je de huidige ziekenhuiszorg die nu geleverd wordt over 10 jaar?
  • welke ehealth toepassing heeft je het meest verrast?
  • Wat is je grootste faalmoment geweest in dit werk, en wat heb je ervan geleerd.
  • Wat zou je de innovators in de zorg adviseren?
  • Wie in jou netwerk zouden we moeten spreken en waarom?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *