Workshops / Lezingen

schermafbeelding-2016-12-09-om-23-00-57

Worstelt jullie organisatie met de veranderende wereld en hoe je als organisatie je daar het best toe kan verhouden? Wil je geïnspireerd worden door alle technologische mogelijkheden en tegelijkertijd concrete oplossingen die je morgen kan uitvoeren? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

 

 

Door onze jarenlange ervaring in de gezondheidszorg weten we wat belangrijk is in de gezondheidszorg. Tegelijkertijd houden we dagelijks de nieuwste technologische ontwikkelingen bij, zodat we jou organisatie inspireren met alle trends van de dag. We prikkelen, stimuleren en enthousiasmeren om jou organisatie de energie en tools in handen te geven om stappen te zetten.

 

 

schermafbeelding-2016-12-09-om-23-03-24We geven workshops waarin we jou organisatie meenemen de toekomst in, en laten verwonderen welke kansen er ook in jou sector te vinden zijn. Waarin je zelf kan spelen met de nieuwste gadgets, en gaat brainstormen over nieuwe mogelijkheden binnen jou organisatie.

Ook geven we lezingen over Technologische trends, Innovatiekracht vergroten en over de invloed van technologie in de zorg die aansluiten bij jullie event.

Nieuwsgierig geworden?

Laat dan hieronder je gegevens achter, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *